VERKOOP

Met veel plezier verkoop ik jouw huis of appartement in Dordrecht!

Er komt veel op je af bij het verkopen van een woning. Goed advies is dan altijd welkom. Zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van het verkopen van huizen en appartementen in Dordrecht.

In Dordrecht Makelaardij kiest ervoor om maximaal 10 woningen in de verkoop te nemen; de zogenaamde Top 10.  Hierdoor krijgt jouw woning de aandacht die het verdient.

De stappen voor een succesvolle verkoop:

Bepaal de wensen van de verkoper

Bepaal de vraagprijs

De woning optimaal in de markt zetten

Jouw appartement of huis klaarmaken voor de verkoop

De bezichtigingen

Onderhandelingen

De koopakte

De akte van levering bij de notaris

DE redenen om In Dordrecht Makelaardij in te schakelen:

 • Persoonlijk en professioneel.
  Ik speel optimaal in op de sterke punten van de woning en de locatie
 • Jouw woning in Top-10 Verkoop.
  Maximale aandacht voor een top-rendement
 • Verstand van zaken
  Als professional ben ik bekend met het proces en alle formaliteiten rond de verkoop van een woning. Dat betekent dat de verkoop sneller rond is en dat ik werk voor jou uit handen neem.
 • Lokale marktkennis
  Dankzij mijn expertise en lokale marktkennis van Dordrecht kan ik als verkoopmakelaar goed beoordelen wat een realistische vraagprijs is. Te hoog is niet goed, te laag ook niet. Hoe trek je de juiste kopers aan om een maximaal rendement te behalen? Ik adviseer hierin.
 • De promotie, meer dan alleen Funda
  Een pakkende tekst voor de juiste doelgroep. Een professionele foto reportage, 3D-foto’s, video’s, 2D- en 3D-plattegronden voor een optimale indruk en een goede positionering op Funda en andere sociale mediakanalen. Ook het benaderen van de juiste doelgroep is belangrijk. Wist je dat meer dan 33% van de woningen wordt gekocht door mensen van buiten Dordrecht? 16% van het totaal komt uit Rotterdam!
 • De bezichtigingen
  Samen spreken wij af wanneer geïnteresseerden de woning kunnen bezichtigen. Ik bereid mij optimaal voor en neem ook de tijd om jouw woning goed onder de aandacht te brengen. Na de bezichtiging breng ik uiteraard verslag uit.
 • Ervaring in het biedingsproces
  Ontvang je een bod, dan is het verstandig om de rust te bewaren. Ik weet vaak wat er speelt bij de potentiële koper en kan hierop inspelen in het voordeel van mijn opdrachtgever, in dit geval de verkoper. Al met al: resultaat gericht voor een maximaal rendement.
 • Meldingsplicht
  Een verkoper heeft een meldingsplicht over de staat van de woning. Dit wordt onder meer vastgelegd in een vragenlijst zodat kopers hiervan op de hoogte zijn. Het kan ook belangrijk zijn bepaalde bijzonderheden op te nemen in de koopakte, zoals bij voorbeeld een asbestclausule of een ouderdomsclausule. Ook zijn er bepaalde gebieden in Dordrecht die extra aandacht verdienen, met name op het gebied van de bodemgesteldheid en de staat van de funderingen. Kopers moeten worden geïnformeerd. Door één en ander goed vast te leggen sluit je een aantal risico’s uit.
 • De koopovereenkomst
  Na succesvolle onderhandelingen stel ik de koopovereenkomst op. Nu is het ondertekenen hiervan niet moeilijk, maar wel is het verstandig om de kleine lettertjes hierin goed te lezen. In Dordrecht Makelaardij weet precies waar je op moet letten en neemt de overeenkomst samen met jou door. Zo kunnen er nooit misverstanden bestaan over bijvoorbeeld de opleverdatum, achtergelaten inboedel en ontbindende voorwaarden.
 • Inspectie woning
  Voordat de daadwerkelijke overdracht zal plaatsvindt bij de notaris ga ik met de kopers mee om de woning te inspecteren. Ik neem direct de meterstanden op. Dit voor een correcte verrekening van het gebruik van gas, water en elektra.
 • Energielabel en akte van levering
  Het is raadzaam het energielabel beschikbaar te hebben voor de juridische levering bij de notaris. De akte van levering, ook wel leveringsakte of eigendomsakte genoemd, wordt opgemaakt door een notaris. De akte is het bewijs dat het onroerende goed daadwerkelijk eigendom is van de nieuwe eigenaar. Direct nadat de akte van levering ondertekend is bij de notaris zorgt deze ervoor dat de akte ingeschreven wordt bij het kadaster. In Dordrecht Makelaardij zal de akte van levering controleren en gaat mee naar de notaris.


Het takenpakket spreken wij van tevoren af.  Als ervaren verkoopmakelaar begeleid ik jou graag naar een optimale verkoop! Persoonlijk en professioneel.

Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kennismaking.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

In Dordrecht Makelaardij
Bourbonhof 9
3329 BK Dordrecht

info@indordrechtmakelaardij.nl

Makelaar
Tel
BTW-ID
KvK-nummer
Bank

Harm Tazelaar
0625277142
NL002030153B04
72662042
NL26RABO0349242461

  In Dordrecht Makelaardij
  Bourbonhof 9
  3329 BK Dordrecht

  info@indordrechtmakelaardij.nl

  Harm Tazelaar
  0625277142