Recensies

Bij een bezichtiging kennis gemaakt met Harm en besloten om ons appartement ook via Harm te verkopen. Harm is erg betrokken en heeft veel kennis van de huizenmarkt. De snelle en duidelijke communicatie hebben we ook als erg prettig ervaren! Absoluut een hele goede makelaar en een prettig mens!!!

Burgemeester de Raadtsingel 189, appartement & extra parkeerplaats (Aankoop)

In Dordrecht Makelaardij is er in geslaagd om onze woning binnen een week succesvol te verkopen. Het gehele verkooptraject en de contactmomenten (op 1,5 meter afstand 😉) zijn als zeer prettig ervaren. Harm Tazelaar (makelaar) heeft kennis van zaken, denkt met je mee en komt zijn afspraken netjes na!

Burgemeester de Raadtsingel 189, appartement & extra parkeerplaats (Aankoop)

Harm heeft mij met zijn kennis geholpen bij de aankoop van mijn eerste appartement. Ik heb Harm leren kennen als een gedreven en enthousiaste makelaar die altijd voor me klaar stond. Van begin van het proces tot het moment van tekenen heeft Harm mij kundig geadviseerd. Een echte aanrader dus!

Zuidendijk 157 (Verkoop)

Wij hebben een hele fijne ervaring met Harm van In Dordrecht Makelaardij. Hij is snel qua communicatie via de mail, app of telefonisch. Hij denkt mee en beantwoorde ál mijn lastige vragen met plezier. Harm kijkt goed naar de situatie, wat zijn de juiste stappen en wat past het beste bij ons en ons huis. Maar wat wij het leukste vonden: Hij is ontzettend enthousiast! Je kunt merken dat hij zijn werk erg leuk vind en dat maakt Harm een geweldige makelaar. Harm, nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en al je enthousiasme!

Verhulststraat 76 (Verkoop)

Betrokken, goede adviezen, prettig in contact, goede kijk op de huizenmarkt.

Remmerstein 34 (Verkoop)

Harm is een super fijne makelaar die kennis van zaken heeft en passie voor zijn vak. Hij zet net die extra stap. Hij communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Dat en het feit dat hij een hartelijk mens is met gevoel voor humor, maakt dat ik hem aan iedereen zou aanraden.

Waterman 173 (Verkoop)

Na het eerste kennismakingsgesprek met Harm van In Dordrecht Makelaardij, hoefden we niet lang na te denken bij wie wij ons appartement te koop zouden gaan zetten. Harm gaf een goede en uitgebreide uitleg over zijn werkwijze. Hij gaf niet alleen advies, maar stond ook open voor onze wensen en inbreng.

Mede dankzij de prachtige, professionele foto’s (bedankt Monique! @Q CreationZ – interior design) en de perfecte brochure kregen we na publicatie op Funda 8 bezichtigingen. Harm heeft voor iedereen de tijd genomen wat uiteindelijk resulteerde in maar liefst 5 biedingen.

Precies 2 weken nadat ons appartement op Funda kwam, hebben we samen met de kopers en in bijzijn van Harm het koopcontract getekend.

Harm is professioneel, open en prettig in de omgang. Het onderlinge contact voelt ongedwongen en persoonlijk, wat fijn is in zo’n spannende periode. Wij raden In Dordrecht Makelaardij dan ook van harte aan. Van ons krijgt Harm 6 van de 5 sterren😉!

Max Gootelaan 75 (Verkoop)

Wij zijn via vrienden in contact gekomen met deze (Harm)makelaar, omdat zij hele goede ervaringen met hem hadden bij de verkoop van hun huis en met het zoeken naar een geschikte woning. Ook wij hebben hele goede herinneringen aan hem, hij heeft ons heel goed begeleid bij de aan- en verkoop van ons huis.

Hij had zich heel goed voorbereid en heeft veel kennis van zaken. Ook kan je hem achteraf nog bellen als je nog vragen hebt over iets. Ook dan zet hij zich volledig in. Daarom bevelen wij deze makelaar zeker aan.

Veerplein85 (Aankoop) en Magnoliastraat 2 (Verkoop)

Harm is een geweldige makelaar! wij hebben hem zowel als aankoop- als ook verkoopmakelaar ingezet en in beide gevallen heeft hij het beste resultaat voor ons behaald. wij raden Harm zeker aan als makelaar. Hij is persoonlijk, betrokken en luistert echt goed naar jouw wensen. Harm bedankt!!!

Driehoek 64 (Aankoop) en Walenburg 122 (Verkoop)

Harm heeft ons geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Harm is een warm, hartelijk en open persoon. Maar vooral ook meedenkend en meelevend. Alles is tot op de laatste puntjes keurig voorbereid en geregeld. Een fantastisch makelaar. Dank je wel Harm, Hans & Monique

Weedeweg Noordzijde 2 (Verkoop)

Hoi Harm, deze week was de overdracht van ons huis, wij willen je bedanken voor de zeer prettige samenwerking. Je marktkennis, enthousiasme, pro-actieve houding en de snelle en uitgebreide terugkoppeling na de bezichtigingen vielen zeer positief op. Je bent gewoon een heel prettig persoon om mee samen te werken en mochten we ons huidige huis ooit willen verkopen hoeven we dus niet meer te zoeken naar een makelaar! Het beste en ongetwijfeld tot ziens in onze mooie stad!

Joop de Uylstraat 57 (Verkoop)

Beste Harm, Om te beginnen…. BEDANKT… voor alles.

Voor zowel met de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Je bent zo ontzettend behulpzaam. We hebben tig vragen aan je gesteld zowel telefonisch als in de groepsapp en je wist overal antwoord op en dat heeft ons ontzettend veel geholpen. Ook deed je veel voor ons oplossen ( papierwerk etc..) en dat heeft ons mega veel tijd gescheeld. Meedenkend, ruimdenkend “allesdenkend”. Ik beveel “In Dordrecht Makelaardij ” zeer zeker aan.

Markstraat 3 (Verkoop)

Ons paleis(je) aan de Zuidendijk verkocht met dank aan Harm. Als je ooit iemand zoekt die op een huiselijke manier jouw ‘paleis’ op de markt kan zetten en de perfecte match kan vinden…is Harm Tazelaar de MAN.

Zuidendijk 31 (Verkoop)

Harm is een zeer gedegen en gedreven makelaar die luistert naar de wensen van de klant en vanuit daar de beste strategie bepaald. Topper!

Elzenlaan 50 (Verkoop)

Ik zou In Dordrecht Makelaardij zeker aanbevelen. Heel goed contact. Harm weet erg veel en het contact is goed. Ook kan je alles aan hem vragen , super bedankt !!! 👏🏼

Schuilenburg 46 (Verkoop)

Goede makelaar, hij is zeer aan te bevelen. Niks was hem teveel! We zijn erg tevreden.

Kinkelenburg 10 (Verkoop)

Geweldige makelaar, Harm had een week nodig om ons huis aan het Zijldiep te verkopen. Een prestatie in de buitencategorie ! Heel erg bedankt Harm. Loes en Peter

Zijldiep 39 (Verkoop)

Harm is een heel prettig mens en veel meer dan “je makelaar”. Waar wij niet zoveel vertrouwen hadden in ons appartement aan de Leerparkpromenade, had Harm dat gelukkig wel! Harm is betrokken en zijn benadering is persoonlijk. Voor nu wonen we mooi, maar mochten we weer eens verhuizen, zullen we zeker Harm vragen ons huis te verkopen. Klasse Harm! Dank je wel!

Leerparkpromenade 382 (Verkoop)

Wij zijn erg goed geholpen door Harm. We hebben ons huis zeer snel verkocht en Harm heeft er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk af te ronden zodat we niet te lang met dubbele lasten hoeven te zitten. Echt een aanrader.

Berlage-erf 114 (Verkoop)

Bedankt Harm voor de uitstekende bemiddeling en vriendelijke, open begeleiding. De communicatie verliep heel snel en goed. Veel dank Erik.

Verhulststraat 82 (Verkoop)

Harm , heel hartelijk bedankt voor de fantastische hulp bij de aankoop van ons nieuwe appartement en verkoop van ons huis .

Een aanbeveling waard voor anderen 👍👌😊

Toutenburg 159 & Verkoop Pijnenburg 72 (Aan- en verkoop)

Harm heeft ons succesvol geholpen met de aankoop van onze eengezinswoning. Super gegaan! Wij zijn goed geadviseerd en totaal ontzorgd!

Van Lennepstraat 10 Papendrecht (Aankoop)

Super blij met In Dordrecht makelaardij! Harm heeft ons goed geholpen met zowel de aan- en verkoop van onze woning(en). Verschillende makelaars om advies gevraagd. Hadden direct een goed gevoel bij In Dordrecht. Harm is vlot in de communicatie en laat geen kansen liggen. De verkoop van onze woning was dan ook binnen een week rond. Heel erg bedankt Harm!

Toutenburg 31 (Verkoop)

In Dordrecht Makelaardij is er in geslaagd om onze woning binnen een week succesvol te verkopen. Het gehele verkooptraject en de contactmomenten (op 1,5 meter afstand 😉) zijn als zeer prettig ervaren. Harm Tazelaar (makelaar) heeft kennis van zaken, denkt met je mee en komt zijn afspraken netjes na.

Burgemeester de Raadtsingel 189, appartement & extra parkeerplaats (Aankoop)

Harm heeft mij met zijn kennis geholpen bij de aankoop van mijn eerste appartement. Ik heb Harm leren kennen als een gedreven en enthousiaste makelaar die altijd voor me klaar stond. Van begin van het proces tot het moment van tekenen heeft Harm mij kundig geadviseerd. Een echte aanrader dus!

Zuidendijk 157 (Verkoop)

Ik heb maanden geleden mijn appartement in Dubbeldam te koop aangeboden via In Dordrecht Makelaardij. Aan de telefoon had ik al de klik met Harm Tazelaar. Na een persoonlijk gesprek heb ik met vol vertrouwen hem zijn gang laten gaan, met een heel snel goed resultaat. Ik heb lang in de zakelijke wereld geopereerd(en nog) en heb zaken gedaan met honderden dienstverleners. Met name het nakomen van afspraken en inzet lieten nogal eens te wensen over. Niet bij Harm. Hij behoort absoluut tot de top 10 van de dienstverleners. In Olympische termen: hij doet mee voor de medailles.

Dubbelsteynlaan West 88 (Verkoop)

Harm is een prettige makelaar om mee samen te werken. Hij heeft ons appartement op snelle en kundige wijze verkocht. Zijn persoonlijke benadering, het meedenken, de groepsapp waarin we in korte tijd een update kregen over de stand van zaken en de verkoop die snel en naar volle tevredenheid is verlopen, maakt dat wij enthousiaste en supertevreden klanten zijn. Zeer zeker aan te bevelen!!!

Max Gootelaan 79 (Verkoop)