Even voorstellen

Mijn naam is Harm Tazelaar en ik ben gediplomeerd makelaar en de initiatiefnemer van In Dordrecht Makelaardij. Als geboren Dordtenaar heb ik een brede interesse voor alles wat zich in regio afspeelt. Naast een passie voor de historische binnenstad van Dordrecht heb ik een fascinatie voor de dynamiek van de verschillende wijken. Wat een diversiteit!

Na een afgeronde opleiding bij de Academie voor Vastgoed heb ik ruime ervaring opgedaan, onder meer bij een grote NVM makelaar in deze regio. Met veel plezier heb ik woningen aangekocht en verkocht in de Dordtse wijken, zoals Stadspolders, Oudelandshoek, Sterrenburg, Indische buurt, Krispijn, Reeland, Crabbehof, Dubbeldam, Historisch Centrum, 19e-eeuwse Schil en de Staart. Ik ben betrokken bij de plannen van de Gemeente Dordrecht, volg nieuwbouwprojecten op de voet, ben aangesloten bij de Vereniging Oud Dordrecht en heb de cursus Dordtologie gevolgd.

Helpen bij de aankoop en verkoop van woningen is mijn passie. Dit doe ik graag persoonlijk en professioneel. Mijn expertise ligt onder meer op het bouwkundige terrein, juridische vlak, op het gebied van marketing en onderhandelingen. Bepaalde gebieden in Dordrecht verdienen extra aandacht, waarvan ik jou graag op de hoogte breng.

Dordrecht is volop in beweging. Een stad waar iedereen zich thuis kan voelen. Ik help jou graag bij de aankoop of verkoop van een woning in deze bijzondere stad!

Neem contact op