Binnenkort in verkoop

Maisonnette appartement Wielwijk

Zeer ruim (ca. 160 m2) instapklaar 5 kamer appartement met eigen tuin en overdekte parkeerplaats. Voorzieningen in de directe omgeving. De huidige bewoners wachten op nieuwbouw; oplevering 2025.

Jaren-30 woning in 't Land van Valk.

Bijzonder leuke jaren-30 eindwoning in prettige omgeving! 2 tuinen, 2 badkamers, 2 wc's, 2 balkons. Het onderhuis is ideaal als zelfstandige woonruimte te gebruiken. Tuin. Achterom. Vloerverwarming. Verwachte vraagprijs ca. € 425.000,- . Meer informatie: april.

Kluswoning rand centrum

Deze 4 kamer woning met kleine stadstuin ligt in de populaire Transvaalbuurt, op loopafstand van het NS Centraal Station. Momenteel zijn er 3 slaapkamers, maar het ligt voor de hand een slaapkamer te gebruiken als badkamer. De vloer van de BG moet worden vervangen en eventueel worden uitgelijnd. De verwachte vraagprijs zal rond de € 195.000,- bedragen. Meer informatie: eind februari.

Vrijstaande jaren-30 woning in Dubbeldam

Kleine vrijstaande en karakteristieke woning met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een aangebouwde tuinkamer op de begane grond. De oppervlakte wonen bedraagt bijna 100 m² en de perceeloppervlakte bedraagt ruim 250 m². Er is een bergzolder en een grote berging in de achtertuin. Deze woning verdient de nodige aandacht. Op dit moment is er nog geen extra informatie beschikbaar.

2-onder-1 kap woning in 19e-eeuwse schil

Werkelijk uniek: modern en rustig wonen in de 19e-eeuwse schil! Deze verrassend grote 6 kamer woning heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 erkers, een balkon, een inpandige garage en een tuin in parkachtige omgeving. Woonoppervlakte: ca. 162 m2. Perceelgrootte: 410 m2. Bouwjaar: 1997. Energielabel: B. Beschikbaar: in overleg.

Moderne geschakelde 2-onder-1 kapwoning

Instapklaar. Modern. 5 kamer woning. Energielabel A+. Gunstig gelegen in Papendrecht. Oplevering eind '24.

Jaren-30 woning, landelijk gelegen

Twee-onder-een kap woning met diepe tuin. 2 slaapkamers. Helemaal af. Geen extra info op dit moment. De klant koopt eerst iets anders.