SLANGENBURG 46

Te koop: Slangenburg 46, 3328 DP Dordrecht

Vraagprijs: € 292.500,- k.k.

Status: Verkocht

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie!!

Fantastisch 4 kamer appartement met twee grote balkons en geweldig zicht op het water en het park. Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping en bevindt zich in de wijk Sterrenburg 3. Het heeft 3 slaapkamers, een lichte woonkamer en twee terrassen. Het eerste terras is op het westen gericht, het tweede op het zuiden. De woonkamer met open keuken is voorzien van vloerverwarming. Er is een liftinstallatie, een extra berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage op de begane grond. Oh ja, de supermarkt ligt om de hoek!

Indeling

Met de lift of trap of schuine helling bereikt u de 2e etage.

De hal geeft toegang tot de meterkast, het toilet, de CV ruimte met extra bergruimte, de berging met wasmachine aansluiting en de woonkamer. Middels de deur met facet geslepen glas bereikt u de woonkamer.

De woonkamer is licht te noemen. Een grote kunststof schuifpui brengt u naar het 1e terras. Deze ligt op het westen en is ruim 10 meter breed. De twee elektrisch bedienbare zonneschermen zijn automatisch ingesteld. Als de zon te sterk wordt gaan ze naar beneden en als het bij voorbeeld hard gaat waaien gaan deze weer omhoog. Het zicht is prachtig!

De open keuken in L opstelling uit 2009 en is van alle gemakken voorzien. De oven is in 2020 vervangen. Er wordt momenteel op gas gekookt.

Vanuit de woonkamer bereikt u een tweede halletje.

Deze geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 en slaapkamer 2 bevinden zich aan de westzijde van het appartement.

Slaapkamer 3 geeft toegang tot het ruime 2e terras op het zuiden! Dit terras is gedeeltelijk overdekt en heeft een kleine berging. De breedte is circa 5 meter met een diepte van 3.50 meter. U kunt hier dus met gemak een mooi zitje plaatsen. Een markies zorgt voor extra schaduw. Ook hier kijkt u mooi weg over het water en het groen.

De moderne badkamer (2008) is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een 2e toilet. Deze ruimte is geheel betegeld.

Dit appartement heeft de beschikking over een vaste parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. Deze opent u met een afstandsbediening. Tevens heeft u een aparte afgesloten berging voor de fietsen.

De ligging

Slangenburg ligt in de wijk Sterrenburg 3. Nummer 46 grenst aan het park en een grote vijver. Loopt u iets verder door dan komt u in de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De bushalte en “De Kleine Jumbo” zijn om de hoek.

Kenmerken

Soort woning: Appartement

Bouwjaar:1978

Ligging: In woonwijk

Woonoppervlakte: 79.5 m²

Inhoud: ca. 245 m³

Aantal kamers: 4

Slaapkamers: 3

Terras 1 (west ): ca.18 m²

Terras 2 (zuid): ca. 17.75 m²

Parkeren: Overdekt in parkeergarage (1 auto)

Parkeerplaats: 12.5 m²

Berging: 5.1 m²

Kadaster: Gemeente Dordrecht, sectie Q nummer 6758 A142

Energielabel: B (voorlopig)

Verwarming: CV, Ferroli (2008)

Vloerverwarming: Hal, keuken en woonkamer

Elektra: 6 groepen, 2 aardlekschakelaar, 1 hoofdschakelaar

Bijdrage VvE: € 192,17 per maand (inclusief parkeergarage)

Oplevering: 1 september 2021

Wilt u dit 4 kamer appartement met geweldig uitzicht zelf ervaren? Mail naar info@indordrechtmakelaardij.nl voor een bezichtiging.