RIETVELD-ERF 74

Te koop: Rietveld-erf 74, 3315 DC Dordrecht

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.

Zoek niet verder: zeer gunstig gelegen 5 kamer hoekwoning in de wijk Stadspolders. Deze woning heeft 4 slaapkamers, heeft een dakkapel (kunststof) en de brede achtertuin ligt op het zuidwesten! De ligging is perfect: u loopt zo de natuur in. Het Rietveld-erf grenst aan de Wantijdijk waar u heerlijk kunt recreëren. Het NS Station Stadspolders, het winkelcentrum Bieshof en diverse basisscholen liggen in de directe omgeving.

Indeling

Begane grond

De hal met meterkast geeft toegang het toilet, de dichte trap naar de 1e etage en de woonkamer.

De woonkamer is mede door de twee extra zijramen prettig licht. Via de openslaande deuren bereikt u de zonnige tuin aan de achterzijde. De voorzijde is bij deze woning anders dan anders doordat er een extra ruimte is waar de keuken zich bevindt. Deze speelse en open keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. In het oog springt het brede gasfornuis. De koelkast is een los element in de keuken. U heeft een mooi zicht op het speelveld en het groen.

In de woonkamer is nog een berging beschikbaar.

De gehele begane grond is in 2017 voorzien van Quickstep kwaliteitslaminaat. De openslaande deuren met extra ramen aan de achterzijde zijn in 2018 geplaatst en gemaakt van hardhout.

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1 is de grootste slaapkamer en bevindt zich net als slaapkamer 2 aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 wordt momenteel gebruikt als werkkamer. Slaapkamer 3 is ook een prima slaapkamer. Deze ligt aan de voorzijde van de woning.

De moderne en stoere badkamer heeft een inloopdouche (rainshower), een wastafelmeubel en een tweede toilet. Deze ruimte is geheel betegeld en heeft diverse inbouwspotjes. Het raam zorgt voor extra licht en ventilatie. De elektrische vloerverwarming geeft comfort in de wintermaanden.

De tweede verdieping heeft een overloop en de 4e slaapkamer.

De overloop heeft veel bergruimte en is momenteel de opstelplaats voor de wasmachine. De dakkapel loopt door. Dit zorgt voor extra ruimte.

Slaapkamer 4 is door de dakkapel (kunststof) aan de achterzijde en het dakraam aan de voorzijde extra ruim en licht. Ook hier is extra bergruimte achter de schotten.

Buiten

De tuin aan de voorzijde is bestraat en voorzien een klein perkje. De zijtuin heeft diverse boompjes. Via de poort aan de zijkant of de berging is de achtertuin ook bereikbaar.

De achtertuin ligt op het zuidwesten en is door de zijtuin extra breed. De tuin is door de bestrating onderhoudsvriendelijk. De grote houten berging sluit aan op de sfeervolle terrasoverkapping: ideaal om de avonden te verlengen.

De ligging

Stadspolders is een kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De basisscholen en diverse speelveldjes zijn in de directe omgeving. Het Winkelcentrum Bieshof, NS Station Stadspolders en Nieuwe Dordtse Biesbos liggen in de directe omgeving. Zoals gezegd: vanuit Rietveld-erf 74 loopt u zo de natuur in. De ontsluitingsweg N3 is goed bereikbaar. Deze sluit aan op de A15 en A16.

Kenmerken

Type woning: Eengezinswoning

Soort: Hoekwoning

Aantal kamers: 5

Aantal slaapkamers: 4

Bouwjaar: 1992

Ligging tuin: Zuidwest

Gebruikersoppervlakte: 102.5 m²

Perceel: 177 m²

Inhoud: ca. 400 m³

Berging: ca. 10.4 m²

Terrasoverkapping: ca. 8 m²

Locatie: Woonwijk, Stadspolders

Elektra: 4 groepen, 1 aardlek- en 1 hoofdschakelaar

Internet / TV: Glasvezel aansluiting

Verwarming: Gas, Nefit (2012)

Parkeren: Openbaar, gratis

Kadaster: Dordrecht, sectie R, nummer 3253

Energielabel: B

Oplevering: in overleg

Afmetingen

Begane grond

 • Hal: ca. 4 m²;
 • Toilet: ca. 0.88 x 1.18 m;
 • Woonkamer: ca. 4.92/3.92 x 7.00 m;
 • Keuken: ca. 3.65 x 3.60 m (zie plattegrond).
 • Kast (onder trap): ca. 2 m².

Eerste verdieping

 • Overloop: ca. 2 m²;
 • Slaapkamer 1: ca. 2.76 x 4.58;
 • Slaapkamer 2: ca. 2.05 x 3.48 m;
 • Slaapkamer 3: ca. 2.76 x 3.12;
 • Badkamer: ca. 2.05 x 2.10 m.

Tweede verdieping

 • Overloop: ca. 1.84 x 4.25* m;
 • Slaapkamer 4: ca. 2.46* / 2.98 x 4.25* m.

*vanaf 1.50 meter hoogte gemeten

Buiten

 • Voortuin (noord-oost): ca. 6.35 x 5.50 / 2.50 m;
 • Zijtuin (oost): ca. 1.30 x 10.60 m;
 • Achtertuin (zuidwest): ca. 6.35 x 9.30 m. (excl. berging/overkapping);
 • Berging: ca. 3.52 x 2.97 m;
 • Terrasoverkapping: ca. 2.72 x 2.97 m.