NOORDENDIJK 66

Te koop: Noordendijk 66, 3311 RP Dordrecht

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

Status: Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Moderne 5 kamer woning aan de rand van het centrum Dordrecht. Deze woning uit 2000 is keurig onderhouden en heeft 4 slaapkamers, een groot dakterras, een diepe achtertuin en een parkeerplaats op eigen terrein. De parkeerplaats bereikt u via de achterzijde van de woning. Met de afstandsbediening opent u de toegang tot de carport.

De ligging is uniek: veel voorzieningen in de directe omgeving en u loopt zo naar het historische centrum van Dordrecht!

Indeling, in t kort

-Begane grond:Leefkeuken aansluitend op diepe achtertuin en Slaapkamer 1

-1e verdieping: Woonkamer

-2e verdieping: Slaapkamer 2 en 3 en Badkamer

-3e verdieping: Slaapkamer 4, Wasruimte en Dakterras

Indeling, gedetailleerd

Begane grond

De ruime hal geeft toegang tot de meterkast, slaapkamer 1, de woonkeuken, het toilet en de open trap naar de 1e verdieping.

De slaapkamer is momenteel in gebruik als hobbykamer, maar kan ook ideaal gebruikt worden als kantoor aan huis. Hier kunt u zelfs mensen ontvangen zonder dat zij de overige gedeeltes van de woning hoeven te betreden.

De woonkeuken is de plek waar u waarschijnlijk veel tijd zal doorbrengen. Wat een prettige lichte en grote ruimte is dit! De keuken zelf is geplaatst in een L-opstelling en heeft onder meer een composiet werkblad, een 5 pits breed gasfornuis en een apothekerskast.  Via de openslaande deuren bereikt u de diepe achtertuin.

Het toilet is geheel betegeld en heeft een fonteintje.

De gehele begane grond is voorzien van grote antraciet grijze plavuizen.

1e verdieping

Deze verdieping heeft een grote woonkamer met twee zitgedeeltes. Het grote gedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze heeft veel licht en geeft zicht op de tuin.

Het gedeelte aan de voorzijde leent zich voor diverse toepassingen. Een werkplek, een extra zitje, speelhoek voor de kinderen. Het is aan u..  

De gehele woonkamer is voorzien van een parketvloer met eikenhouten toplaag.

2e verdieping

Via de overloop bereikt u een bergkast, slaapkamer 2 en 3, de badkamer en de trap naar de 3e verdieping.

Slaapkamer 2 aan de voorzijde van de woning. Deze is geplaatst over de volle breedte van de woning. Slaapkamer 3, de “master bedroom” bevindt zicht aan de achterzijde. Deze kamer is voorzien van een dakkapel.

De badkamer is erg ruim en is voorzien van een douche (lage instap, vernieuwd in 2018), een wastafel en een tweede toilet. Deze ruimte is geheel betegeld en heeft diverse inbouwspotjes. De vloeren in de slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaat.

3e verdieping

Nog een etage, wat een ruimte!

Deze 3e etage heeft een aparte wasruimte waar ook de CV-installatie en WTW (warmte-terugwin installatie) zijn geplaatst. De 4e slaapkamer grenst aan het dakterras en heeft extra bergruimte “achter de schotten”. Het grote dakterras bereikt u via de overloop. Het terras is betegeld en heeft een leuk zicht over de stad. Het dakterras ligt op het zuiden.

Buiten

De achtertuin bereikt u middels de openslaande deuren van de woonkeuken. Deze diepe stadstuin is fraai aangelegd. Deze tuin is grotendeels bestraat en heeft diverse borders met diverse planten en struiken. Achterin de tuin is de berging. Deze houten berging met betonnen vloer is voorzien van elektra. Naast de berging is de afgesloten carport voor het parkeren van uw auto. Middels de afstandsbediening opent u deze carport. Vanuit de achtertuin ziet u de molen “Kyck over den Dyck”!

De ligging

Deze woning heeft een gunstige ligging nabij het historisch centrum van Dordrecht. Het theater, diverse restaurants waaronder Villa Augustus en Khotinsky, de bioscoop, de winkels en het openbaar vervoer zijn allen op loopafstand bereikbaar. U bent snel op de N3, welke aansluit op de A15 en A16.

Wilt u deze moderne en ruime woning aan de Noordendijk zelf ervaren? Mail dan snel naar info@indordrechtmakelaardij.nl voor een uitgebreide brochure en/of bezichtiging.