NIEUWEWEG 64

Te koop: Nieuweweg 64, 3314 JS Dordrecht

Vraagprijs: € 650.000,- k.k.

Status: Verkocht

Moderne vrijstaande bungalow op mooi perceel met grote garage. Deze gelijkvloerse woning is speels ingedeeld, heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het woongenot op dit mooie plekje in Dordrecht is werkelijk uniek: de hoge en lichte woonkamer sluit aan op de fantastische tuin. Deze tuin rondom het huis is keurig onderhouden. Het zicht vanuit de woonkamer en keuken is geweldig. U ervaart veel privacy.

Nieuweweg 64 ligt landelijk aan een doodlopende weg, met aan het begin het nieuwe tennispark “Thialf DLTC”. Op nog geen 2,5 km bereikt u het historisch centrum van Dordrecht. Het NS Centraal Station en het ziekenhuis zijn in de directe nabijheid evenals de uitvalswegen N3, A15 en A16.

Dit is uw kans: vrijstaand en gelijkvloers wonen in het groen en toch dichtbij de voorzieningen! Wat wenst u nog meer?

Indeling

De centrale hal is ruim en voorzien van een lichtkoepel. Naast de meterkast en de garderobe geeft deze hal toegang tot slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer 1 en de woonkamer.

Zowel slaapkamer 1 als slaapkamer 2 bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 is voorzien van een grote inbouwkast.

Badkamer 1 is geheel betegeld en erg praktisch naast deze 2 slaapkamers. Er is een douche, een toilet en een wastafelmeubel geplaatst.

De woonkamer geeft u meteen een geweldige beleving. Het plafond is hier maar liefst 3.16 m hoog, heeft van 3 zijdes lichtinval en de natuurstenen vloerafwerking (Travertin) geeft een rustige en chique uitstraling. De interactie met de open keuken en de tuin is erg prettig. Vanuit de woonkamer heeft u goed zicht op deze mooie tuin. Via de grote glazen schuifdeur komt u in de achtertuin.

De paneeldeuren zijn onlangs nog vernieuwd. De gezellige gashaard bevindt zich in de hoek. De woning is voorzien van vloerverwarming. Deze wordt gebruikt als bijverwarming.

De “master bedroom” bereikt u ook vanuit de woonkamer. Deze 3e slaapkamer geeft ook toegang tot de achtertuin en heeft een aangrenzend een eigen badkamer!

Deze 2e badkamer heeft een bad, een aparte douche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Tevens is hier momenteel de wasmachine geplaatst.

De woonkamer loopt geleidelijk door naar de open keuken. Ook hier is de Travertin vloer gelegd. Deze zeer nette keuken is ruim bemeten (circa 6.70 x 3.00 meter) en heeft aan 2 zijdes lichtinval. Het uitzicht naar de voorzijde van de tuin is prettig te noemen: u kijkt mooi weg. Er is ook een deur naar de zijtuin. De keukenopstelling met het kookeiland biedt veel opberg- en werkruimte. Uiteraard is deze prima leefkeuken van alle gemakken voorzien.

De tuin

Het totale perceel bedraagt 589 m². De tuin rondom de woning moet u eigenlijk zelf beleven. De gehele tuin is netjes aangelegd, heeft diverse terrassen en veel groen. Naast de vaste planten en struiken is er een berk en een esdoorn.

In het kort, de voortuin bereikt via een bruggetje. Deze diepe voortuin heeft onder meer een gazon en diverse Japanse esdoorns struiken.

Via de zijtuin bereikt u de voordeur. Deze zijtuin heeft een groene haag, een esdoorn boom en een watertappunt. Een elektrisch bedienbaar zonnescherm is aanwezig. De zijtuin aan de andere zijde is smaller en geeft toegang tot de keuken.

De achtertuin is de hoofdtuin en is voorzien van meerdere terrassen en borders. De berk springt in het oog en de taxus struiken zijn netjes in bol- en kegelvorm gesnoeid. De ligging is zuidoost. Ook bevindt zich hier de berging en grote garage. Er is tevens een achteruitgang, een watertappunt en elektra aangelegd.

Deze ruime tuin is ook bereikbaar via de glazen schuifpui vanuit de woonkamer. Hierbij valt op dat aan de schuifpuizijde een ruim afdak aanwezig is. Een ideaal overdekt terrasje dus. Ook hier is een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst.

De garage en berging

De garage is ruim bemeten en loopt door naar de berging. De garage is met de kanteldeur of vanuit de berging bereikbaar. De garage heeft een handige opbergplaats, een uitstortgootsteen en is voorzien van een raam met ventilatierooster.

De later aangebouwde berging is multifunctioneel. Deze is ook voorzien van een raam met ventilatie. Hier zijn de muren geïsoleerd. Beide ruimtes zijn voorzien van elektra.

Kenmerken

Type woning: Bungalow

Aantal kamers: 4

Aantal slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Bouwjaar: 1993

Ligging tuin: Rondom (achtertuin = zuidoost)

Gebruikersoppervlakte: 124 m²

Perceel: 589 m²

Inhoud: ca. 425 m³

Garage: ca. 18 m²

Berging: ca. 14 m²

Locatie: Landelijke weg, dichtbij openbaar vervoer

Elektra: 9 groepen, 2 aardlek- en 1 hoofdschakelaar

Internet / TV: Glasvezel aansluiting

Verwarming: Gas, Nefit (ca. 2009)

Parkeren: Garage + openbaar (gratis)

Kadaster: Dordrecht, sectie N, nummer 3947

Energielabel: B

Oplevering: In overleg

Afmetingen

Entree: ca. 2.04 x 4.07 m;

Slaapkamer 1: ca. 3.13 x 3.69 m;

Slaapkamer 2: ca. 2.94 x 3.00 m;

Badkamer 1: ca. 2.04 x 1.80 m;

Woonkamer: ca. 6.24 x 7.15 m;

Keuken: ca. 3.00 x 6.70 m;

Slaapkamer 3: ca. 3.01 x 4.52 m;

Badkamer 2: ca. 3.01 x 2.38 m.

Garage en berging

  • Garage: ca. 3.18 x 5.70 m;
  • Berging: ca. 2.78 x 5.08 m.

Tuin

  • Voortuin (noordwest): ca. 16.00 x 10.00 m;
  • Achtertuin (zuidoost): ca. 16.00 x 16.00 / 8.00 m (inclusief garage & berging);
  • Zijtuin 1 (zuidwest): ca. 3.30 x 13.00 m;

Zijtuin 2 (noordoost): ca. 2.00 x 13.00 m.