LAAN v BRAETS 16

Te Koop: Laan van Braets 16, 3328 LK Dordrecht.

Vraagprijs: € 759.000,- kk

Status: Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Nu beschikbaar: een werkelijk unieke vrijstaande instapklare woning met een hoog afwerkingsniveau. Deze 8-kamer woning is in 2019 op traditionele wijze gebouwd en sinds maart 2020 bewoond.

Zijn dit uw top 10 woonwensen?

1. Vrijstaand wonen. 2. Traditioneel gebouwd in jaren-30 stijl 3. Moderne neutrale nieuwe keuken en badkamer. 4. Strakke vloer, wand en plafondafwerking. 5. Onderhoudsvriendelijk. 6. Energiezuinig. 7. Praktijkruimte aan huis. 8. Voldoende kamers. 9. Dichtbij de natuur. 10. Een goede verbinding met Rotterdam en Breda.

Zoek dan niet verder!

De gehele begane grond, inclusief de praktijkruimte is voorzien van grote antraciet grijze tegels (1.20 m x 1.20 m) en voorzien van vloerverwarming. De praktijkruimte heeft naast een verbinding met het woongedeelte ook een aparte ingang. Het kookeiland van Gaggenau is van topkwaliteit. De bijkeuken kan ook toegevoegd worden aan de praktijkruimte. De grote leefkeuken brengt u via de openslaande deuren naar de tuin. Deze is gericht op het zuiden. Alle raambekleding is uitgevoerd door moderne grote shutters.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een aparte wasruimte en een grote moderne badkamer. De vloeren zijn van brede eikenhout parket delen. Ook hier weer de moderne shutters.

De tweede verdieping heeft naast de opstelplaats voor CV en warmte-terug-win installatie een grote ruimte welke nog zelf is in te delen. Deze ruimte heeft een dakkapel met shutters en u kunt hier eventueel 2 extra slaapkamers creëren.

Zijn er dan helemaal geen uitdagingen meer? Jawel hoor. U heeft 3 aandachtspunten:

1.U bepaalt zelf hoe de tuin eruit komt te zien als u deze vanuit de ruime leefkeuken via de openslaande deuren bereikt. Het hekwerk wordt overigens nog geplaatst door Ruigrok.

2.De 2e verdieping is momenteel één grote ruimte met een dakkapel. U kunt deze nog zelf indelen en eventueel splitsen in twee kamers.

3.Een sfeervolle gashaard kunt u zo aanleggen. De voorbereidingen zijn al getroffen.

De wijk Wilgenwende is een nieuwe wijk in Dordrecht. De wijk ontwikkelt zich momenteel tot een prettige woonbeleving. Vanuit deze woning is het groene buitengebied De Nieuwe Biesbosch direct bereikbaar. Kinderen hebben een speeleiland en de voetbalclub v.v. Wieldrecht is aangrenzend. Het winkelcentrum Sterrenburg is met de fiets bereikbaar evenals het historisch centrum van Dordrecht.

Rotterdam en Breda zijn binnen 30 minuten aan te rijden.

Kenmerken

Type woning                           Villa, Vrijstaande woning

Bouwmethode                        Traditioneel

Bouwstijl                                 Jaren-30

Aantal kamers                        8

Aantal slaapkamers               4

Praktijkruimte                         Met aparte ingang

Bouwjaar                                2019, bewoond sinds maart 2020

Ligging tuin                             Zuid

Gebruikersoppervlakte          ca. 186 m²

Kavel                                      379 m²

Inhoud                                    ca. 760 m³

Locatie                                    In woonwijk, op hoek gelegen

Keuken                                   Zeer luxe (Gaggenau)

Badkamer                              Luxe grote badkamer

Tuin (2)                                   Openslaande deuren naar tuin (nog aan te leggen)

Tuin (3)                                   Hekwerk door Ruigrok geplaatst (medio juli 2020)

Onderhoudsvriendelijk           Kunststof kozijnen

Vloerverwarming                    Gehele begane grond

Vloerafwerking BG                 Antraciet plavuizen met hoge plint

Vloerafwerking 1e verd           Eiken parket

Raambekleding                      Gehele woning voorzien van moderne shutters (inbegrepen)

Elektra                                    11 groepen, 3 aardlek- en 1 hoofdschakelaar (glasvezel)

Verwarming                            Gas, CV Ketel Intergas HRE (voorbereiding gashaard)

Energie                                   Warmte-terug-win installatie (WTW)

Energielabel                           A

Parkeren                                Op eigen terrein, meerdere auto’s, carport

Kadaster                                 Gemeente Dordrecht, sectie V, nummer 1402

Oplevering                              In overleg / kan spoedig

Indeling

De begane grond

Parkeren doet u op de uw eigen terrein. De grote carport is in stijl aangelegd en zorgt voor een prettige entree. Entree naar de praktijkruimte of naar de woning.  De ruime hal van de woning en geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trap naar boven en het woongedeelte.

Het woongedeelte bestaat uit een grote ruimte met woonkamer en leefkeuken. Er is toegang tot de bijkeuken/werkruimte, de praktijkruimte en tuin.

Het afwerkingsniveau is zeer hoog. Grote antraciet grijze plavuizen (1.20 m. x 1.20 m.) vloerafwerking met speciaal geslepen openstaande plinten geven een chique en moderne uitstraling. Dit wordt versterkt door het hoge plafond (2.70 m.), de raampartijen en de shutters die in de gehele woning aanwezig zijn. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt.

Het woongedeelte aan de voorzijde van de woning heeft aan 3 zijden lichtinval en heeft een speelse erker. De voorbereidingen zijn al getroffen voor het plaatsen van een gashaard.

De open leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Het kookeiland van Gaggenau is groot, luxe en sfeervol. Onder meer zijn apart verzonken spoelbakken, de vaatwasser, het kookgedeelte en een top kwaliteit afzuigsysteem verwerkt. De Quooker is uitgebreid: naast direct kokend water geeft deze ook koel, bruisend en gefilterd water.

Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Vanuit de leefkeuken bereikt u middels openslaande deuren de op het zuiden gelegen tuin.

De ruimte achter de keuken kan gebruikt worden als werkkamer of bijkeuken. Extra opbergruimte of apparatuur is naar eigen smaak in te delen en aan te vullen.

De 1e etage heeft drie ruime slaapkamers, waarvan 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning. Er is een aparte wasruimte en een ruime en moderne badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche een dubbele wastafel en een toilet. Er is eventueel nog voldoende ruimte om een bad te plaatsen. De aansluitingen zijn al aanwezig.

Deze etage heeft brede eiken parket vloerdelen. De wanden en plafonds zijn ook hier netjes gestuukt. Alle raambekleding is voorzien van shutters.

De 2e etage bestaat uit een geweldige grote en speelse ruimte. Deze ruimte kunt u gebruiken als een grote slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer. Ook is deze ruimte eenvoudig te splitsen in bijvoorbeeld 2 slaapkamers. De dakkapel (met shutters) geeft een prettige lichtopbrengst en mooi uitzicht.

Wilt u deze nieuwe vrijstaande woning zelf ervaren?

Bel dan snel 06 25277142 of mail naar info@indordrechtmakelaardij.nl voor een bezichtiging.

Afmetingen

Begane grond

 • Hal                              : ca. 6 m²;
 • Toilet                          : ca. 1.44 x 0.92 m;
 • Woonkamer              : ca. 5.74 x 4.56/3.62 m en ca. 3.23 x 3.54 m;
 • Leefkeuken               : ca. 5.74 x 5.46 m;
 • Bijkeuken                   : ca. 2.64 x 2.50 m;
 • Praktijkruimte          : ca. 2.64 x 4.51 m.

Eerste verdieping

 • Overloop                     : ca. 7 m²;
 • Slaapkamer 1             : ca. 3.16 x 5.25 m;
 • Slaapkamer 2             : ca. 2.44 x 3.62 m;
 • Slaapkamer 3             : ca. 3.37 x 3.50 m;
 • Badkamer                   : ca. 2.30 x 3.53 m;
 • Wasruimte                  : ca. 2.24 x 1.82 m.

Tweede verdieping

 • Slaapkamer 4             : ca. 3.50 x 7.50 m: op 1.50m hoogte gemeten

  (dakkapel ca. 2.59 breed)

  (Knieschothoogte ca. 5.74 x 10.78 m)

Buiten

 • Inrit                              : ca. 4.00 x 12.00 m (inclusief carport);
 • Carport                       : ca. 2.95 x 4.35 m;
 • Voortuin (noord)       : ca. 15.20 x 5.00 m;
 • Zijtuin (oost)               : ca. 1.00 x 15.00 m;
 • Zijtuin (west)              : ca. 4.00 x 15.00 m;
 • Achtertuin (zuid)       : ca. 15.20 x 6.60 m.


Disclaimer

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op: een aantal foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen.

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met In Dordrecht Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 3 werkdagen een reactie te geven.

In Dordrecht Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij.

VRAAG DE BROCHURE AAN VIA INFO@INDORDRECHTMAKELAARDIJ.NL