KONINGSTRAAT 466

Te koop: Koningstraat 466, 3319 PH Dordrecht

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

Status: onder bod

Modern 3 kamer appartement in Dubbeldam.

Het appartementencomplex “De Rozenhof” is kleinschalig opgezet en heeft een grote gemeenschappelijke tuin met binnenplaats. De Rozenhof is keurig verzorgd en is in 2008 gebouwd. Het beschikt over een lift en elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. Deze opent u met uw afstandsbediening vanuit de auto. Het energielabel is A.

Koningstraat 466 ligt op de 2e verdieping en heeft naast een ruime woonkamer met half-open keuken, 2 slaapkamers, een moderne badkamer, een apart toilet en een ruime berging.

Het gezellige Damplein vormt het hart van Dubbeldam. Naast de supermarkten zijn hier ook diverse andere winkeltjes te vinden.

Indeling

Begane grond: de entree en de berging

Entree met brievenbussen en bellentableau, toegang tot de bergingen en lift naar de verdiepingen. De eigen berging is voorzien van elektra. In de afgesloten parkeergarage heeft u een eigen parkeerplaats.

Tweede verdieping: het appartement

De brede hal geeft toegang tot alle vertrekken. Met de klok mee: slaapkamer 1, badkamer, woonkamer, toilet, berging/wasruimte en slaapkamer 2. In deze hal is tevens de meterkast en de video/intercom installatie.

De woonkamer is ruim en heeft een prettige lichtopbrengst. Er zijn diverse opstellingen mogelijkheid. Een extra zitje in de erker behoort tot de mogelijkheden. Het eetgedeelte van de woonkamer sluit aan op de keuken.

De moderne half-open keuken heeft een hardstenen werkblad en A-klasse apparatuur. U heeft voldoende opberg- en werkruimte. De keuken is volledig uitgerust, waarbij er  momenteel op gas wordt gekookt.

De beide slaapkamers grenzen aan de zijde van de binnentuin. Slaapkamer 1 is de grootste slaapkamer. Slaapkamer 2 is een prima kamer en beschikt over een vaste kast. Deze kamer wordt momenteel als logeerkamer gebruikt.

De moderne badkamer is ruim en voorzien van een dubbele wastafel, een spiegelkast, een extra opbergkast en een douche.

Het aparte toilet is netjes betegeld en heeft een fonteintje.

De berging is verrassend groot. Hier is momenteel de wasmachine, wasdroger en vriezer geplaatst. Hier is ook de opstelplaats voor de CV installatie en mechanische ventilatie.

Algemeen

Het gehele appartement heeft laminaat vloerafwerking met hoge plinten. De vloer loopt netjes door. De Vereniging van Eigenaren is gezond en de bijdrage per maand bedraagt €194,-. Dit is inclusief de parkeerplaats in de garage.

De ligging

Het Damplein is het hart van Dubbeldam. Hier zijn naast de supermarkten ook diverse winkeltjes te vinden. Dinsdag is het extra gezellig vanwege de markt. U kunt heerlijk wandelen langs de koeiendijk of in het Dubbelmondepark. De N3 is goed bereikbaar; deze sluit aan op de A15 en A16.  

Kenmerken

Type woning: Appartement

Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Bouwjaar: 2008

Ligging binnentuin: Zuid

Gebruikersoppervlakte: 97 m²

Berging BG: 4.4 m²

Inhoud: ca. 300 m³

Locatie: Dubbeldam

Elektra: 7 groepen, 2 aardlek- en 1 hoofdschakelaar

Internet: Glasvezel

Verwarming: Gas, Intergas (2008)

Parkeren: In eigen overdekte parkeergarage

VVE kosten: € 194,- per maand, inclusief parkeergarage

Kadaster: Dubbeldam, sectie A, nummer 8228 / 28

Energielabel: A

Oplevering: in overleg, kan spoedig

Afmetingen

Appartement op de 2e verdieping (hoogte = 2.63 m)

  • Hal: ca. 1.35 x 6.11 m;
  • Slaapkamer 1: ca. 3.01 x 4.84 m;
  • Slaapkamer 2: ca. 2.56 x 3.84 m;
  • Badkamer: ca. 3.01 x 1.88 m;
  • Toilet: ca. 1.03 x 1.17 m;
  • Berging/wasruimte: ca. 4.5 m²;
  • Woonkamer: ca. 7.25 x 6.06 m;
  • Keuken: ca. 3.01 x 2.00 m.

Berging op de begane grond (hoogte = 2.52 m)

  • Berging: ca. 1.53 x 2.88 m.

Parkeerplaats op de begane grond (overdekt)

  • Parkeerplaats: standaard afmeting.