JOKE SMIT-ERF 138

Te koop: Joke Smit-erf 138, 3315 VE Dordrecht

Vraagprijs: € 257.000,- k.k.

Prettig wonen aan de rand van het geliefde en kindvriendelijke Joke Smit-erf!

Te koop aangeboden 5 kamer woning in de wijk Stadspolders. Deze keurig onderhouden woning heeft 4 slaapkamers. Er zijn kunststof kozijnen aan de voorzijde aangebracht en heeft een dakkapel aan de achterzijde. De keuken is modern en de CV installatie is dit jaar vervangen.

Aan de achterzijde van de woning is veel groen. Het grote grasveld sluit aan op de Noordendijk. Deze dijk geeft toegang tot de natuurgebieden. U bent op loopafstand van diverse basisscholen, de winkels, het NS Station Stadspolders en de bushalte.

Begane grond

De hal geeft toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een parketvloer. De houtsoort is kambala en kan eventueel nog geschuurd worden. Via de woonkamer bereikt u aan de achterzijde de diepe achtertuin. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken.

De moderne keuken is in 2015 vervangen. De keuken is compleet ingericht met onder meer een natuurstenen aanrechtblad. Door het grote raam aan de voorzijde heeft u voldoende lichtopbrengst en een prettig uitzicht.

1e verdieping

Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de 1e slaapkamer en ruime badkamer.

De kozijnen aan deze zijde zijn van kunststof.

De badkamer is ruim, netjes onderhouden maar verouderd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een 2e toilet. Momenteel staat daar ook de wasmachine.

De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De dakkapel loopt door op beide kamers en is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Beide slaapkamers hebben bergruimte “achter de schotten”.

2e verdieping

Op de tweede verdieping heeft u een ruime overloop met een dakraam. Hier bevindt zich de CV ketel uit 2020 en de aansluitingen voor de wasmachine. Dit is een ideale plaats om spullen op te bergen en uw wasmachine en droger te plaatsen.

De prima 4e slaapkamer is speels en heeft een groot dakraam aan de achterzijde van de woning. Ook hier is er extra bergruimte “achter de schotten”.

De tuin

De kleine voortuin is netjes onderhouden met split en een perkje met enkele vaste planten.

De hoofdtuin (zuidoost) bevindt zich aan de achterzijde. Deze is grotendeels bestraat en heeft een groene haag. Er zijn diverse struiken en planten in de borders. Ook deze tuin is netjes onderhouden. De tuin heeft een stenen schuur en is voorzien van elektra. De tuin is vanaf de achterzijde bereikbaar. Zowel de gevel aan de voor- en achterzijde hebben een zonnescherm.

Achter de tuin is een speelveld, veel groen en de aansluiting met de Noordendijk.

De ligging

Op loopafstand zijn de winkels aan het Pearl Buck-erf en Winkelcentrum Bieshof bereikbaar. Diverse basisscholen zijn in de directe omgeving. NS Station Stadspolders en de bushalte zijn eveneens in de nabijheid. De natuur begint direct achter uw tuin. Via de dijk bent u zo in de Dordtse Biesbosch! Het woonerf zorgt voor extra wooncomfort.

Wilt u deze prettige woning zelf ervaren?

Mail dan snel naar info@indordrechtmakelaardij.nl voor de uitgebreide brochure en/of een bezichtiging.