Gen Spoorstraat 377

Te Koop: Generaal S.H. Spoorstraat 377, 3313 AE Dordrecht

Vraagprijs: € 229.000,- k.k.

Status: Verkocht onder voorbehoud

Modern en instapklaar 3 kamer appartement. In 2020 is het gehele appartement onder handen genomen: nieuwe keuken + badkamer + toilet, elektra vernieuwd, alle wanden en plafonds glad gestuukt en de vloer is vernieuwd.

Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping en bevindt zich in de wijk de Staart. Vanaf het balkon heeft u zicht op het riviertje de Wantij. De voorzieningen zijn in de directe omgeving en u zit snel op de N3 welke aansluit op de A15 en A16.

INDELING

Begane grond: de entree

Entree met brievenbussen en bellentableau, toegang tot de eigen berging en het trappenhuis. Er is geen lift. De ruime berging is voorzien van elektra en licht.

Tweede verdieping: het appartement

De hal geeft toegang tot de badkamer, meterkast, toilet, woonkamer, de slaapkamers en de handige bergkast met schuifdeuren..

De woonkamer is ruim en licht en loopt door naar de open keuken. De recent uitgevoerde verbouwing ervaar je aan alles: de vloer die netjes doorloopt, de strakke muren en plafonds. De keuken staat eigenlijk achter in de woonkamer. Wat een prettige ruimte is dit geworden: de in L-vorm geplaatste keuken is geheel voorzien van Siemens apparatuur. Het afzuigsysteem is in de inductie kookplaat verwerkt. De spoelbak heeft nog een handige spoelkraan. Uiteraard is er een vaatwasser, een combimagnetron en een koelvries combinatie. Naast deze luxe is er ook nog een verhoogd zitje bij de keuken gemaakt.

Het balkon aan de oostzijde grenst aan deze keuken. Vanaf het balkon heeft u zicht op het riviertje de Wantij!

Achter de keuken is nog een handige wasruimte gemaakt. Naast de wasmachine en droger is hier ook de CV installatie geplaatst.

De slaapkamers grenzen aan de voorzijde van het appartement. Slaapkamer 1 is nu de master bedroom. Slaapkamer 2 is nog ruimer en sluit aan op het “tweede balkon”. Dit balkon is op het westen gericht.

Buiten

Balkon 1 bereikt u vanuit de keuken en is op het oosten gericht. U heeft zicht op het riviertje de Wantij!

Balkon 2 is vanuit slaapkamer 2 bereikbaar en ligt op het westen.

Berging

De berging bevindt zich op de begane grond. Deze eigen afgesloten berging is voorzien van elektra en licht. De oppervlakte is circa 5,5 m².

Algemeen

De woonkamer, keuken en slaapkamer 1 zijn voorzien van kunststof kozijnen en heeft dubbelglas. De kozijnen bij beide balkons (slaapkamer 2 en wasruimte) zijn van hout en voorzien van enkel glas. De VvE heeft prioriteiten gesteld en deze “beschutte” kozijnen (nog) niet vervangen.

In 2020 zijn de keuken en badkamer verplaatst en vernieuwd. Het toilet is ook nieuw. De vloer is na egalisatie voorzien van nieuw laminaat. Alle plafonds en wanden zijn glad gestuukt. De elektra is ook 2 jaar geleden vervangen.

De VvE

De maandelijkse VvE kosten bedragen € 172,90.

De ligging

De ligging is ideaal te noemen: de supermarkt ligt om de hoek, evenals de basisschool. Het appartementencomplex grenst aan het riviertje de Wantij. Hier kunt u heerlijk wandelen. Het iets verder gelegen recreatiegebied “De Merwelanden” biedt nog meer mogelijkheden voor ontspanning. De N3 is snel bereikbaar, welke aansluit op de A16 en A15

Wilt u dit moderne en instapklare 3 kamer appartement zelf ervaren? Mail dan naar info@indordrechtmakelaardij.nl voor een uitgebreide brochure en/of bezichtiging.

KENMERKEN

Type woning: Appartement

Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Bouwjaar: 1964

Gebruikersoppervlakte: 67 m²

Balkons: 4.9 m²

Berging (Begane Grond): 5.5 m²

Inhoud: ca. 240 m³

Locatie: De Staart, nabij riviertje de Wantij

Elektra: 8 groepen, 2 aardlek- en 1 hoofdschakelaar

Internet: Glasvezel

Verwarming: Remeha Avanta HR (2015)

Parkeren: Openbaar (gratis)

VVE kosten: € 172,90,- per maand

Kadaster: Dordrecht, sectie R, nummer 2247

Energielabel: D

Oplevering: In overleg, kan spoedig

AFMETINGEN

Appartement op de 2e verdieping (hoogte = 2.58 m)

  • Hal: ca. 1.17 x 4.27 m;
  • Woonkamer/keuken: ca. 3.48 x 8.96 m;
  • Slaapkamer 1: ca. 2.27 x 3.70 m;
  • Slaapkamer 2: ca. 2.98 x 3.70 m (inclusief vaste kast);
  • Badkamer: ca. 1.43 x 2.80 m;
  • Toilet: ca. 0.78 x 1.06 m.
  • Wasruimte: ca. 4.5 m²

Buiten

  • Balkon 1 (west): ca. 0.78 x 2.98 m;
  • Balkon 2 (oost): ca. 1.10 x 2.50 m.

Berging op de begane grond (hoogte = 2.63 m)

  • Berging: ca. 1.45 x 3.80 m.