DUBBELSTEYNLAAN OOST 129

Te koop: Dubbelsteynlaan Oost 129, 3319 EB Dordrecht

Vraagprijs: € 265.000,- k.k.

Opknapper met potentie !

Te koop aangeboden 5 kamer woning in Dubbeldam op een toplocatie.

Dubbelsteynlaan Oost 129 bevindt zich in een autoluw hofje en heeft mooi zicht op het groen aan de voorzijde. De diepe achtertuin is op het zuiden gericht en het gezellige Damplein ligt om de hoek.

De begane grond

De entree van de woning is ruim en geeft toegang tot de eerste verdieping, de berging, het toilet en de woonkamer.

De sfeervolle en lichte woonkamer is voorzien van een open haard (hout) en staat in verbinding met de open keuken uit 2006. Momenteel wordt er op gas gekookt. De keuken geeft toegang tot de tuin op het zuiden.

De eerste verdieping heeft aan de voorzijde een grote slaapkamer met balkon en aan de achterzijde een grote 2e slaapkamer voorzien van elektrisch bedienbaar zonnescherm. De 3e slaapkamer aan de achterzijde is kleiner. De eenvoudige badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is ook een kleine berging.

De tweede verdieping heeft op de overloop de opstelplaats van de CV, wasmachine en droger. Tevens is daar extra opbergruimte “achter de schotten”. Op deze verdieping bevindt zich ook de 4e slaapkamer met een dakkapel aan de achterzijde.

De tuin

De tuin aan de achterzijde is netjes bestraat en heeft een kleine border. Er is een stenen berging met elektra en een achterom. Het brede zonnescherm is elektrisch bedienbaar.

Opknapper

De kozijnen en deuren moeten eigenlijk allemaal vervangen worden. Deze zijn, voornamelijk  aan de achterzijde, erg slecht. De dakkapel en de CV installatie zijn ook aan vervanging toe.

Ideetjes

De woning is eventueel te vergroten door een nokverhoging en/of een aanbouw te plaatsen. Indien u een grotere badkamer wenst, dan is deze te plaatsen in de kleinere slaapkamer aan de achterzijde.

Wilt u deze kluswoning met potentie zelf ervaren?

Mail dan snel naar info@indordrechtmakelaardij.nl voor uitgebreide brochure en/of een bezichtiging.